Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

VARIOGATE® Doorlaatinrichting

DOORLAATINRICHTING / KANTELHEK

Door onachtzaamheid, haast of slordigheid worden wegneembare hekjes, deurtjes of kettinkjes (etc.) in opsteekpunten van etages zéér vaak niet gesloten, met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Doorlaatinrichtingen, ook wel kantelhek of veiligheidskantelhek genoemd, bieden dan ook de enige goede en veilige afscherming voor opsteekpunten in etages. Ideaal voor gebruik bij een verdiepingsvloer.

De VARIOGATE® doorlaatinrichting is een toestel dat dient ter bescherming van mensen die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden. Tevens wordt voorkomen dat goederen naar beneden vallen en hierdoor letsel veroorzaken bij passanten of schade toebrengen aan goederen op de begane grond.

ASSORTIMENT DOORLAATINRICHTINGEN VOOR HOGE LASTEN EN BEPERKTE INBOUWHOOGTE:

Assortiment veiligheidskantelhekken:

ASSORTIMENT DOORLAATINRICHTINGEN VOOR TOEPASSING BIJ EEN BEPERKTE INBOUWDIEPTE:

Assortiment doorlaatinrichtingen:

ASSORTIMENT DOORLAATINRICHTINGEN VOOR TOEPASSING IN COMBINATIE MET TAKEL / HOGE LASTEN EN BEPERKTE INBOUWHOOGTE:

Assortiment doorlaatinrichtingen:

AANVULLEND HEKWERK VOOR DOORLAATINRICHTINGEN / KANTELHEKKEN:

Assortiment Leuningen met schopplaat:

Vanaf heden kunnen we uit voorraad tevens aanvullend hekwerk uit staal leveren. Leverbaar in lengtes van 1.20 meter breed is het mogelijk om extra leuningwerk te maken aan de zijkanten van onze veiligheidskantelhekken.
Veiligheidsleuningen binnen en buiten het bedrijf kunnen toegepast worden voor verschillende doeleinden. Het eerste doel is om de veiligheid van werknemers, klanten en andere bezoekers te borgen binnen het bedrijf. Leverbaar in hoogte van 1 meter en een hoogte van 1.10 meter.

* Poedercoat in Ral 1028
* Voorzien van schoprand
* Eenvoudig te monteren
* Verschillende configuraties mogelijk
* Eenvoudig op maat te zagen

SD type kantelhek

KEUZEHULP MAATWERK KANTELHEK

Om u te helpen bij het kiezen van het juiste VARIOGATE® kantelhek dat het beste past in uw situatie, heeft Haagh Protection een keuzehulp ontwikkeld. Met een paar vragen over de locatie en afmetingen komt u bij de voor u meest optimale oplossing.

Als uw situatie teveel afwijkt van de oplossingen uit onze keuzehulp dan kunnen wij u een maatwerk oplossing aanbieden waarvoor wij  geheel vrijblijvend een inmeetbezoek voor uw kantelhek bij u inplannen.

Keuzehulp Haagh Protection bij verdiepingsvloer

START KEUZEHULP MAATWERK

 

 

Neem voor direct advies en prijzen contact op met onze productspecialist.