Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Truck Safety: Veiligheidstanktrap

Beveiliging tijdens werkzaamheden of laden en lossen.

De juiste veiligheidsmaatregelen besparen u veel geld. Haagh Protection BV heeft in haar assortiment producten ter beveiliging en verbetering van de werkplek. Met de Veiligheidstanktrap bijvoorbeeld biedt Haagh Protection BV de mogelijkheid om de veiligheid te waarborgen bij het laden en lossen van goederen op tankwagens, wagons en/of containers.

Haagh Protection BV is al meer dan 30 jaar dé specialist in het veiliger maken van werkruimtes en werkplekken. In die tijd hebben wij gezien dat een goede en veilige werkplek de arbeidsvreugde verhoogt, ziekteverzuim door ongevallen verlaagt en dus de arbeidsproductiviteit verhoogt. Denk hierbij ook aan, naast het persoonlijke leed bij ongevallen, de hoge kosten die hierbij gepaard gaan voor uw bedrijf.

Veiligheidstanktrap

De Haagh Protection Veiligheidstanktrap is de enige veilige oplossing indien er werkzaamheden worden verricht op een tankwagen of tankwagon wanneer deze niet bereikbaar is via een vast platform. De basis van een tanktrap is een stalen, verrijdbaar chassis waarin een uitschuifbaar laddergedeelte en kooiconstructie zijn geïntegreerd.

De werkhoogte van de veiligheidstanktrap is instelbaar tussen de 2.650mm en 4.500mm. De tanktrap is makkelijk te verplaatsen en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Uitgebreide informatie is terug te vinden via www.tanktrap.nl.

Veiligheidstanktrap Veiligheidstanktrap Tanktrap_1 lr

VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE OF EEN OFFERTE NEEMT U CONTACT OP VIA ONS CONTACTFORMULIER OF RECHTSTREEKS PER EMAIL: info@haagh-protection.com