Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Industriële afscherming

INDUSTRIËLE AFSCHERMING DOOR LAMELLEN EN GORDIJN

Ongezonde werksituaties voor de werknemers ontstaan onder andere door niet afdoende bescherming tegen tocht, kou, stof of geluid. Haagh Protection heeft een aantal gestandaardiseerde systemen en producten ontwikkeld zoals een strokengordijn of industriegordijn waarmee op een flexibele manier de voor u meest passende afscherming geleverd kan worden.

Bijbehorende ophang- en railsystemen ten behoeve van de montage kunnen uiteraard ook geleverd worden. De materialen die voor onze strokengordijnen en afschermingen gebruikt worden, voldoen aan hoge kwaliteitseisen ten aanzien van bijvoorbeeld een goede mechanische belastbaarheid. Daarnaast is het mogelijk om tegen meerprijs eventueel de montage te laten verzorgen.

Kijk ook eens naar onze nieuwe harmonica overkappingen en Clearway lamellen systemen, en doe er uw voordeel mee op.

KEUZEHULP AFSCHERMING EN STROKENGORDIJN

Om u te helpen bij het kiezen van het juiste product dat het beste past in uw situatie, heeft Haagh Protection een keuzehulp ontwikkeld. Met een paar vragen over het type, uitvoering en afmetingen komt u bij de voor u meest optimale oplossing voor uw afscherming of strokengordijn.

Als uw situatie teveel afwijkt van de oplossingen uit onze keuzehulp dan kunnen wij u een maatwerk oplossing aanbieden waarvoor wij  geheel vrijblijvend een inmeetbezoek bij u inplannen en een offerte op maat maken.

Keuzehulp Haagh Protection strokengordijn

START KEUZEHULP

 

Assortiment Industriegordijnen: