Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

RETOURBELEID en GARANTIE Haagh Protection BV

RETOURBELEID voor website bestellingen:

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Artikelen die u via www.haagh-protection.com heeft gekocht, kunnen naar het desbetreffende magazijn retour worden gezonden voor volledige terugbetaling van de kostprijs van het artikel als dit ongebruikt retour wordt gezonden, in de originele verpakking en in verkoopbare staat (geheel afhankelijk van het oordeel van Haagh Protection BV).

De prijs van het artikel wordt op uw rekening teruggestort wanneer de retourzending is ontvangen, maar de verzendkosten worden niet vergoed. Als u uw product binnen de afkoelingsperiode (14 dagen na aankoop) retour zendt, worden alle kosten van het product en de betaalde verzendkosten terugbetaald, maar de verzendkosten voor het terugsturen van het product naar ons worden niet vergoed.

RETOURZENDING:

Zodra we uw aanvraag voor retourzending per e-mail of telefonisch hebben ontvangen, nemen we over het algemeen binnen 2 werkdagen contact met u op om instructies te geven plus de adresgegevens voor de te retourneren producten.

GARANTIE:

We zetten ons in voor het leveren van een kwaliteitsproduct aan al onze klanten. Al onze producten zijn minimaal één jaar na de datum van aankoop voorzien van een garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Als we beslissen dat het product een fabricagefout vertoont, dan repareren of vervangen we het gratis voor u. De beslissing tot reparatie of vervanging ligt geheel bij Haagh Protection. Schade door verkeerd gebruik of buitensporige slijtage worden niet vergoed onder de garantiebepaling.

Omdat sommige onderdelen of producten uit het assortiment zijn genomen of niet meer leverbaar zijn, kunnen vervangende onderdelen en producten geringe variaties vertonen in vergelijking met het defecte onderdeel. Bij alle garantieclaims moet het aankoopbewijs (bestelbon of factuur) worden meegestuurd om verificatie van de aankoopdatum mogelijk te maken. Als er geen bestelbon of factuur wordt meegezonden, behoudt Haagh Protection zich het recht voor om een servicevergoeding in rekening te brengen en/of om kosten in rekening te brengen voor vervangen/gerepareerde onderdelen. Mogelijk is er sprake van verzendkosten voor de retourzending.

Haagh Protection stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgschade of persoonlijk letsel of schade aan eigendommen als direct of indirect gevolg van het gebruik van een product.

De garantie geldt uitsluitend in het land van aankoop.

 

Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op met onze klantenservice: info@haagh-protection.com of telefonisch tijdens kantooruren: +31 (0)161-226559.