Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Uitverkoop PVC Sheet en PVC Lamellen

Inmiddels heeft de herfst zijn intrede gedaan en staat de winter voor de deur. De dagen worden langzaam aan kouder en de neerslag en tocht neemt alleen maar toe. Voorkom daarom overlast van tocht, koude en vocht door een industriegordijn toe te passen, dat is eenvoudig toepasbaar en prima betaalbaar.

Strokengordijnen uit PVC lamellen zijn een prima manier om op energiekosten te besparen. Wanneer een opening niet afgesloten is, komt er koude lucht in de winter van buiten naar binnen met als gevolg een hoge energierekening om de temperatuur binnen op peil te houden. Strokengordijnen houden de koude  buiten terwijl personen, pallets en heftrucks gemakkelijker door de PVC stroken kunnen passeren.

Naast het standaardassortiment van industriegordijnen en PVC lamellen in onze webshop, hebben we een selectie van PVC materiaal gemaakt dat we met 10 % extra korting aanbieden.

Gebruik hiervoor de kortingscode PVC-UITVERKOOP2023 op de geselecteerde items.

De industriële PVC afschermingen van Haagh Protection BV zijn bijvoorbeeld geschikt voor:

* Doorgangen tussen diverse ruimtes
* Bescherming tegen vocht / Afscherming van wasruimtes en/of spoelplaatsen
* Afschermen tegen spaanders en rondvliegende delen
* Energiebesparing bij koelcellen en vriesruimten
* Afscherming lawaaibronnen / rumoerige werkplekken
* Compartimentering

 

 

 

 

 

 

Standaard hoge Europese kwaliteit. Helder transparant met een lichte blauwe schijn. Hardheid 75°ShA en gemaakt van flexibele glasheldere PVC folie. Geproduceerd in de EU, hoge kwaliteit en met certificaten leverbaar.

Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam via tel +31 (0)161-226559 of info@haagh-protection.com.

 

Nieuwe Variogate 18-22

Het wachten is voorbij!
Eerder deze week zijn onze nieuwe en verbeterde VARIOGATE systemen aangekomen in ons magazijn in Rijen, Nederland.

Volgende week zullen onze resellers en eindgebruikers onze nieuwe en verbeterde Variogate 18 en 22 veiligheidspalletheksystemen gaan ontvangen, de beste manier om de veiligheid te verbeteren bij het werken op verhoogde vloeren en/of entresolvloeren.

Enkele verbeterde punten om te overwegen:
– Kleinere verpakking voor eenvoudiger gebruik
– Onderling verwisselbare onderdelen
– Verbeterde schopplaat
– Optionele sokkel leverbaar tussen zijpalen

Uiteraard kunnen wij deze TUV gecertificeerde Variogates -met 2 jaar garantie- nog steeds uit voorraad leveren, en indien gewenst op maat maken.

Meer informatie nodig?
Kijk op www.variogate.com of neem contact op met ons verkoopteam via 0031- (0)161-226559 of info@haagh-protection.com
U kunt onze stand ook bezoeken op de Logimat beurs van 31 mei tot 2 juni -2022. – HAL 5 – stand B19. Meer informatie kunt u ook vinden op www.safety-pallet-gate.com.

 

 

 

 

 

#safety #warehouse #variogate #worksmarter #safety #worksafe #staysafe #bettersafethansorry #haaghprotection #logimat

Variogate 180 Tilburg

Onlangs heeft Haagh protection een Variogate 180 veiligheidspallethek systeem op maat ontworpen, geleverd en geïnstalleerd in Tilburg, Nederland.

Voor complexe situaties waar de manoeuvreerruimte beperkt is of bij het werken met loopkranen en/of roldeuren, biedt het Variogate-180 slagboomconcept van Haagh Protection een perfecte oplossing zoals u in bijgaand bestand kunt zien.

Een speciale overdracht tussen de twee slagbomen stuurt de constructie direct aan: als de ene slagboom wordt geopend, wordt de andere automatisch gelijktijdig gesloten.

In dit geval hebben we een extra hekwerk ontworpen met een opening ertussen, zodat de roldeur gemakkelijk open en dicht kan. Ook is deze Variogate operationeel gemaakt door de muur heen om zoveel mogelijk ruimte vrij te houden. Extra informatie en foto’s zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Varianten zijn overigens ook leverbaar:
VARIOGATE® 90 bijvoorbeeld: bij deze uitvoering worden de goederen ten opzichte van de opening naar links of rechts getransporteerd.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons verkoopteam via info@haagh-protection.com of neem een kijkje op onze website: www.variogate.com.

Offshore and Energy Beurs 2021

Op 26 en 27 oktober 2021 presenteert Haagh Protection het Vigil Antislip assortiment op de Offshore en Energy Beurs en Conferentie in Amsterdam.

 

Offshore Energy Exhibition & Conference is Europa’s meest toonaangevende evenement voor offshore- en energie industrie. Een kans om de zakelijke leiders, hooggekwalificeerde deskundigen en professionals in deze wereldwijde markten te bereiken.

Bezoek onze stand 1.553 en ontmoet ter plaatse ons professionele verkoopteam.

 

Vigil anti-slip is ontworpen om maximale effectiviteit en een lange levensduur te bieden in de meest extreme omgevingen en omstandigheden. Geschikt voor toepassing op alle vlakke en hellende oppervlakken, trappen en ladders kan Vigil Antislip geïnstalleerd worden op onder andere geperforeerd staal en traanplaatvloeren maar ook op beton, cement, natuursteen, hout en andere vaste oppervlakken.

Vigil Antislip wordt geleverd met 10 jaar garantie en is zeer goed bestand tegen mechanische belasting en kan worden toegepast op een zeer breed spectrum van oppervlakken, zoals hierboven vermeld. Bovendien is het chemisch resistent en wordt het geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie

Voor meer info zie: https://lnkd.in/dBzAGzae

Meer informatie kunt u ook vinden op onze website www.vigilantislip.eu.

VARIOGATE 26 TÜV TEST

Haagh Protection slaagt er al jaren in, door grootschalige productie, een goede prijs weg te zetten voor alle uitvoeringen en varianten in haar VARIOGATE® programma.

Met de VARIOGATE® veiligheidssluizen is Haagh Protection niet perse de goedkoopste aanbieder in de markt. Het streven is kwalitatief de beste aanbieder te zijn in de markt wanneer het op veiligheid, sterkte en duurzaamheid aankomt. Een streven waarin ze zich constant proberen te verbeteren.
Een mooi voorbeeld is de recente afronding van het keuringsprogramma voor de VARIOGATE®-26.

Bij het ontwerp van de VARIOGATE® wordt ervan uitgegaan dat het toestel zeer grote krachten moet weerstaan. Deze krachten zijn grondig gecheckt met uitgebreide sterkteberekeningen.
Bij deze berekeningen worden met name alle verbindingen alsmede breedtebuizen in diverse maten op sterkte doorgerekend. Vaak zijn hierna enkele technische verbeteringen wenselijk die direct zijn doorgevoerd in het uiteindelijke ontwerp van het product. Het papierwerk (van de sterke berekening) is geduldig en de theorie is soms anders dan de praktijk.

De resultaten van de sterkteberekening worden daarom op waarde beoordeeld met een fysiek, destructief onderzoek middels een glasparelslingerproef:
Op het toestel wordt dan een impact test uitgevoerd middels een zak gevuld met glasparels. In totaal weegt de zak 25 kg. Vervolgens wordt de zak zo opgehangen dat het een valhoogte heeft van 1 meter. De zak wordt gericht op het potentieel zwakste deel van het toestel, het midden van de voorkant van het toestel.
In de onderstaande schematekening en de video (via link) kunt u zien hoe de glasparelslingerproef wordt uitgevoerd:

 

 

 

 

 

 

 

Het toestel mag bij de test licht vervormen, echter alle verbindingen moeten onbeschadigd uit de test komen! De test wordt uitgevoerd onder toezicht van een TÜV-Nord auditeur. Deze verstrekt bij akkoord en een aanvullende controle van de sterkteberekening op het toestel het officiële TÜV-Testcertificaat op productniveau.

De video van de test laat zien dat het toestel met vlag en wimpel door de test komt: https://youtu.be/Z4BBLevbhUQ

De klant kan er dus van uitgaan dat zij bij de aanschaf van een VARIOGATE® een product van het hoogste kwaliteitsniveau in huis haalt, dat gegarandeerd doet waarvoor het bedoeld is: het bieden van veiligheid aan uw werknemers.

Met de aanschaf van een VARIOGATE® halen bedrijven een product in huis met de beste prijs/kwaliteitsverhouding verkrijgbaar in de Europese markt.

www.variogate.com
info@variogate.com / info@haagh-protection.com
https://animoto.com/play/cTkKekqWbaCahHckHphwKQ

VARIOGATE 180 – Nieuw

Al enkele jaren brengt Haagh Protection de Variogate-180 op de markt.

Een Variogate dient er voor om opsteekpunten in etages veilig af te schermen. De Variogate-180 is een variant waarbij twee sets slagbomen aan elkaar gekoppeld zijn. Dit op een manier waarbij het bewegen van een set slagbomen er automatisch voor zorgt dat de andere set in de tegenovergestelde richting bewogen wordt. Hierdoor wordt een veilige zone gecreëerd waardoorheen goederen aan- en afgevoerd worden en valgevaar tot nul wordt gereduceerd.

Een nadeel van een dergelijk toestel is dat een grotere breedte van het toestel ook een grotere beschikbare hoogte vereist! Immers de grotere breedte draait ook naar boven tijdens het bewegen.
Middels een recente innovatieve oplossing bieden we nu toestellen aan waarvan de slagboom automatisch gedeeltelijk intrekt bij de opwaartse beweging. Hierdoor is minder ruimte in de hoogte nodig. Tijdens de omgekeerde beweging schuift de arm weer geheel uit zodat de maximale breedte benut wordt.

Een ander nadeel dat bij grote breedtes optreedt, is de benodigde kracht voor het bedienen. Dit is eveneens een onwenselijk gevolg van eens steeds grotere afmeting.
Echter ook hier is nu een belangrijke verbetering doorgevoerd door Haagh Protection: middels het integreren van gasveren is de bediening van de doorlaatinrichting nu dermate verbeterd, lichter geworden, zodat het Arbo technisch geheel verantwoord blijft.

Ook is het mogelijk om maatwerk te leveren in moeilijke situaties, bijvoorbeeld wanneer er naar binnen slaande deuren in het spel zijn.

 

Voor meer informatie neemt u het beste contact op met Haagh Protection: tel. 0161-226559 of info@haagh-protection.com.

Meer informatie kunt u ook vinden op: www.variogate.com en www.safetypalletgate.com.

 

Werk- of overkappingstent

Sinds kort kunnen we u vaste standaard tent-overkappingen aanbieden van robuuste industriële kwaliteit ten behoeve van afscherming, overbrugging of compartimentering.

Deze tent geschikt voor las- en slijpwerkzaamheden en is in verschillende breedtes en dieptes uit voorraad leverbaar. Uitermate geschikt voor werkzaamheden buiten wanneer men beschermd moet worden tegen zon, regen, wind of kou. Maar ook bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag!

 

Ons nieuwe assortiment Heavy Duty-tenten onderscheidt zich vooral doordat het een modulair systeem is, dat eenvoudig te bouwen, uit te breiden en combineren is.
Meer informatie kunt u terugvinden op onze website www.industriegordijn.nl of via info@haagh-protection.com

Enkele belangrijke voordelen:
– Sterk / solide modulaire frames
– Brandwerende modulaire covers
– Windbestendig door meegeleverde stormbanden

Wij vertellen u graag meer over dit product.

info@haagh-protection.com / www.industriegordijn.nl
tel. +31 (0)161-226559

Goedkoop is Duurkoop

Goedkoop is Duurkoop

In Nederland vonden vorig jaar 93.000 arbeidsongevallen plaats die dusdanig zwaar waren dat werknemers ten minste vier dagen niet konden werken.

Veel incidenten zijn het gevolg van struikelen, uitglijden, een verkeerde beweging of zwaar tillen. Grotendeels is dit met de juiste maatregelen te voorkomen.

Bijna de helft van de ongevallen vond plaats in de zorg, industrie en handel. Naast de antislip middelen die Haagh Protection verkoopt, bieden we al vele jaren onze Variogate systemen aan om veilig werken op hoogte te verbeteren. Hierover kunt u ook meer informatie terugvinden op onze website www.variogate.com.

Voor de aardigheid hebben wij een vergelijk gemaakt tussen Variogates en de veiligheidskantelhekken van de concurrentie, die we soms tegenkomen als zogenaamd goedkoop alternatief.
De uitgebreide blog kunt u in onderstaande link vinden:

Blog NL

Vigil Antislip- Industriële oplossingen

Vigil Antislip – Industriële oplossingen

De veiligste, meest duurzame anti-slip investering voor elke industrie.

Afgelopen week heeft Haagh Protection roestvrijstalen Vigil Antislip Stairnosings aangebracht op diverse trappen bij een groot industrieel abbatoir in Nederland. Doordat alle treden weer slipvrij zijn, kan iedereen bij dit bedrijf weer veilig gebruik maken van de trap.

Naar onze mening mag de veiligheid op trappen nooit in het gedrang komen. De Vigil Antislip trapneuzen bieden nasat grote stroefheid, een hoge zichtbaarheid bij zowel het stijgen als het dalen. Vigil antislip stair- of bullnosings (in verschillende gradaties verkrijgbaar) kunnen in enkele seconden permanent worden aangebracht zonder het risico te lopen door trillingen of zwaar gebruik los te raken.

De Vigil anti-slip serie biedt de meest duurzame en slijtvaste anti-slip eigenschappen die op de markt verkrijgbaar zijn.  Met garantie leverbaar, met een levensduur voor een minimum van tien jaar.

Het Vigil anti-slip gamma is ideaal voor de olie & gas industrie, offshore en marine, bouw-, verwerkings- en productie industrie. De producten zijn op maat leverbaar en kunnen ook worden voorzien van teksten en tekeningen.

Neem contact met ons op via info@ haagh-protection.com of tel. +31 (0)161-226559 voor meer informatie, offerte of gratis samples.

 

Offshore en Energy Beurs 2020

Van 27 tot en met 29 oktober 2020 kon u digitaal terecht op onze stand van Haagh Protection (standnummer: 1533) op de Offshore and Energy Exhibition.

In 2021 zullen wij hopelijk op de beursvloer ons Vigil Antislip programma presenteren. Uw beste oplossing om glijden, glijden en vallen op de werkplek te voorkomen. Het is beschikbaar voor gebruik op vloeren, trappen, ladders en andere, diverse ondergronden zoals metaal, beton, kunststof, hout etc. Uit voorraad leverbaar met 10 jaar garantie en gemakkelijk te gebruiken onder de zwaarste werkomstandigheden!

Al meer dan 13 jaar brengt OEEC de sectoren offshore olie & gas, offshore wind en mariene energie bij elkaar. Meer dan 550 exposanten uit de hele wereld presenteren hun diensten, projecten en innovatieve producten. Daarnaast presenteert de beurs internationale handelsmissies, paviljoens, exclusieve netwerklounges, matchmaking areas en netwerkborrels. Ongeveer 12.000 professionals zullen de beurs bezoeken, deelnemen aan discussies en technische sessies.

Neem contact op voor een afspraak via: info@haagh-protection.com of tel 0161-226559

Vakantietijd Haagh Protection

Het Haagh Protection team is zich aan het opwarmen om extra tijd door te brengen met familie en vrienden, tijdens de komende schoolvakantie.

 

In de vakantie blijven we echter wel open. Haagh Protection is tijdens dagelijks tussen kantooruren (08.30- 17.00) geopend en in het weekend gesloten.

Door de sluiting van de fabriek en het feit dat onze kantoren in deze periode met minder personeel werken, kan de reactietijd voor bestellingen en offertes iets langer duren dan normaal. Zendingen worden normaal ingepland.

 

Het is ieder jaar weer, ook in deze bijzondere tijd, een prachtige ervaring om bij te dragen aan de realisatie van projecten en installaties om mensen te helpen in een veiligere omgeving te kunnen werken. Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op via info@haagh-protection.com of telefonisch: 031 (0)161-226559, mocht u vragen hebben.

 

Trap niet in inferieure antislip oplossingen!

Een groeiend aantal bedrijven gebruikt kunststof anti-slip producten, versterkt met glasvezel als basis, vooral vanwege de lage kosten.

Hoewel ze bestand zijn tegen corrosie, gaan deze producten normaal gesproken niet lang mee, met name bij de voorkant van de trapneus waar ze de neiging hebben om te breken langs de voorkant van de neus. De voorkant van deze FRP-producten is een intrinsiek zwak punt. Eenmaal beschadigd zal de neus moeten worden vervangen, omdat deze de neiging heeft om los te komen en er een ongeluk dreigt te gebeuren.

U neemt aanzienlijke risico’s als u besluit om goedkope, lage kwaliteit anti-slip producten aan te schaffen, inclusief:

* Voortijdig falen.
* Voortdurende vervangingskosten.
* Het ontstaan van onbedoelde secundaire gevaren.
* Kans op ongelukken tussen de vervangingsbeurten door.
* Stilstand productie tijdens vervangingen.
* Gezichtsverlies.

Vigil Antislip -Class One- Veiligheidsproducten worden vervaardigd volgens de hoogste normen met behulp van de meest duurzame materialen die beschikbaar zijn. Elk product wordt geleverd met een schriftelijke tienjarige vervangingsgarantie. Dus uw aankoop is risicovrij en zal de hoogste kwaliteit slipweerstand blijven bieden. Vele malen langer dan elke andere anti-slip leverancier!

Advert – 2020 Comparisons

Andere nadelen:

Een ander nadeel van GVK-antislip is dat het onvoldoende structurele stabiliteit biedt. Deze neuzen zijn vaak erg dik, waardoor er een mogelijk struikelgevaar ontstaat door de hiel blijft hangen bij het afdalen van de trap of het lopen over een loopbrug.  Fabrikanten lossen dit probleem door de trap neuzen te fabriceren met een diepte die dicht bij die van de trap zelf ligt.  Hierdoor worden de kosten onnodig opgedreven. Ook is het dan vaak nodig om de trappengaten in twee kleuren te hebben. Veiligheidsgeel aan de voorzijde van de neus en zwart aan de achterzijde.

Het is ook een eigenschap van deze producten dat ze in het midden naar boven buigen, als ze langs de randen worden vastgezet, waardoor er een potentieel struikelgevaar ontstaat. Fabrikanten kopen normaal gesproken de basis bij een glasvezel-extrusie bedrijf. In de meeste gevallen wordt dit vervaardigd met behulp van polyesterharsen. Deze zijn niet bestand tegen aardolieproducten.  Om dit tegen te gaan, brengen ze hun antislip oppervlak aan met behulp van een chemisch resistent epoxyharssysteem.  Dit betekent dat het oppervlak alleen bestand is tegen petroleumproducten. Er ontstaat ook een probleem omdat polyesterharsen en epoxyharsen niet compatibel zijn. Delaminatie kan in de loop van de tijd optreden. Vanuit onze ervaring gebruikt elke fabrikant van FRP-producten kwarts of aluminiumoxide als aggregaat.  Kwarts (hardheid: 820 kg/mm2) en  aluminiumoxide (hardheid: 1800kg / mm2) zijn relatief zacht in vergelijking met siliconencarbide. Dit wordt gebruikt in Vigil antislip (hardheid: 2480 kg / mm2).  FRP antislip zal zeer snel slijten en het aggregaat zal vaak uit het harssysteem verdwijnen tijdens gebruik.

Een aantal concurrerende producten die we hebben getest, laten zien dat de meeste daarvan geen langdurige weerstand hebben tegen de oplosmiddelen die in aardolieproducten aanwezig zijn. Voor de volledige testresultaten en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@haagh-protection.com of tel. +31-(0)161-226559

Spelen met de veiligheid van je collega’s is het spelen met je eigen integriteit.

 

 

× How can I help you?