Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Vigil Antislip- Industriële oplossingen

Vigil Antislip – Industriële oplossingen

De veiligste, meest duurzame anti-slip investering voor elke industrie.

Afgelopen week heeft Haagh Protection roestvrijstalen Vigil Antislip Stairnosings aangebracht op diverse trappen bij een groot industrieel abbatoir in Nederland. Doordat alle treden weer slipvrij zijn, kan iedereen bij dit bedrijf weer veilig gebruik maken van de trap.

Naar onze mening mag de veiligheid op trappen nooit in het gedrang komen. De Vigil Antislip trapneuzen bieden nasat grote stroefheid, een hoge zichtbaarheid bij zowel het stijgen als het dalen. Vigil antislip stair- of bullnosings (in verschillende gradaties verkrijgbaar) kunnen in enkele seconden permanent worden aangebracht zonder het risico te lopen door trillingen of zwaar gebruik los te raken.

De Vigil anti-slip serie biedt de meest duurzame en slijtvaste anti-slip eigenschappen die op de markt verkrijgbaar zijn.  Met garantie leverbaar, met een levensduur voor een minimum van tien jaar.

Het Vigil anti-slip gamma is ideaal voor de olie & gas industrie, offshore en marine, bouw-, verwerkings- en productie industrie. De producten zijn op maat leverbaar en kunnen ook worden voorzien van teksten en tekeningen.

Neem contact met ons op via info@ haagh-protection.com of tel. +31 (0)161-226559 voor meer informatie, offerte of gratis samples.

 

Offshore en Energy Beurs 2020

Van 27 tot en met 29 oktober 2020 kunt u in Amsterdam terecht op onze stand van Haagh Protection (standnummer: 1533) op de Offshore & Energy Exhibition.

Haagh Protection zal ons Vigil Antislip programma presenteren. Uw beste oplossing om glijden, glijden en vallen op de werkplek te voorkomen. Het is beschikbaar voor gebruik op vloeren, trappen, ladders en andere, diverse ondergronden zoals metaal, beton, kunststof, hout etc. Uit voorraad leverbaar met 10 jaar garantie en gemakkelijk te gebruiken onder de zwaarste werkomstandigheden!

Al meer dan 13 jaar brengt OEEC de sectoren offshore olie & gas, offshore wind en mariene energie bij elkaar. Meer dan 550 exposanten uit de hele wereld presenteren hun diensten, projecten en innovatieve producten. Daarnaast presenteert de beurs internationale handelsmissies, paviljoens, exclusieve netwerklounges, matchmaking areas en netwerkborrels. Ongeveer 12.000 professionals zullen de beurs bezoeken, deelnemen aan discussies en technische sessies.

Neem contact op voor een afspraak ter plaatse via: info@haagh-protection.com of tel 0161-226559

Vakantietijd Haagh Protection

Het Haagh Protection team is zich aan het opwarmen om extra tijd door te brengen met familie en vrienden, tijdens de komende schoolvakantie.

 

In de vakantie blijven we echter wel open. Haagh Protection is tijdens dagelijks tussen kantooruren (08.30- 17.00) geopend en in het weekend gesloten.

Door de sluiting van de fabriek en het feit dat onze kantoren in deze periode met minder personeel werken, kan de reactietijd voor bestellingen en offertes iets langer duren dan normaal. Zendingen worden normaal ingepland.

 

Het is ieder jaar weer, ook in deze bijzondere tijd, een prachtige ervaring om bij te dragen aan de realisatie van projecten en installaties om mensen te helpen in een veiligere omgeving te kunnen werken. Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op via info@haagh-protection.com of telefonisch: 031 (0)161-226559, mocht u vragen hebben.

 

Trap niet in inferieure antislip oplossingen!

Een groeiend aantal bedrijven gebruikt kunststof anti-slip producten, versterkt met glasvezel als basis, vooral vanwege de lage kosten.

Hoewel ze bestand zijn tegen corrosie, gaan deze producten normaal gesproken niet lang mee, met name bij de voorkant van de trapneus waar ze de neiging hebben om te breken langs de voorkant van de neus. De voorkant van deze FRP-producten is een intrinsiek zwak punt. Eenmaal beschadigd zal de neus moeten worden vervangen, omdat deze de neiging heeft om los te komen en er een ongeluk dreigt te gebeuren.

U neemt aanzienlijke risico’s als u besluit om goedkope, lage kwaliteit anti-slip producten aan te schaffen, inclusief:

* Voortijdig falen.
* Voortdurende vervangingskosten.
* Het ontstaan van onbedoelde secundaire gevaren.
* Kans op ongelukken tussen de vervangingsbeurten door.
* Stilstand productie tijdens vervangingen.
* Gezichtsverlies.

Vigil Antislip -Class One- Veiligheidsproducten worden vervaardigd volgens de hoogste normen met behulp van de meest duurzame materialen die beschikbaar zijn. Elk product wordt geleverd met een schriftelijke tienjarige vervangingsgarantie. Dus uw aankoop is risicovrij en zal de hoogste kwaliteit slipweerstand blijven bieden. Vele malen langer dan elke andere anti-slip leverancier!

Advert – 2020 Comparisons

Andere nadelen:

Een ander nadeel van GVK-antislip is dat het onvoldoende structurele stabiliteit biedt. Deze neuzen zijn vaak erg dik, waardoor er een mogelijk struikelgevaar ontstaat door de hiel blijft hangen bij het afdalen van de trap of het lopen over een loopbrug.  Fabrikanten lossen dit probleem door de trap neuzen te fabriceren met een diepte die dicht bij die van de trap zelf ligt.  Hierdoor worden de kosten onnodig opgedreven. Ook is het dan vaak nodig om de trappengaten in twee kleuren te hebben. Veiligheidsgeel aan de voorzijde van de neus en zwart aan de achterzijde.

Het is ook een eigenschap van deze producten dat ze in het midden naar boven buigen, als ze langs de randen worden vastgezet, waardoor er een potentieel struikelgevaar ontstaat. Fabrikanten kopen normaal gesproken de basis bij een glasvezel-extrusie bedrijf. In de meeste gevallen wordt dit vervaardigd met behulp van polyesterharsen. Deze zijn niet bestand tegen aardolieproducten.  Om dit tegen te gaan, brengen ze hun antislip oppervlak aan met behulp van een chemisch resistent epoxyharssysteem.  Dit betekent dat het oppervlak alleen bestand is tegen petroleumproducten. Er ontstaat ook een probleem omdat polyesterharsen en epoxyharsen niet compatibel zijn. Delaminatie kan in de loop van de tijd optreden. Vanuit onze ervaring gebruikt elke fabrikant van FRP-producten kwarts of aluminiumoxide als aggregaat.  Kwarts (hardheid: 820 kg/mm2) en  aluminiumoxide (hardheid: 1800kg / mm2) zijn relatief zacht in vergelijking met siliconencarbide. Dit wordt gebruikt in Vigil antislip (hardheid: 2480 kg / mm2).  FRP antislip zal zeer snel slijten en het aggregaat zal vaak uit het harssysteem verdwijnen tijdens gebruik.

Een aantal concurrerende producten die we hebben getest, laten zien dat de meeste daarvan geen langdurige weerstand hebben tegen de oplosmiddelen die in aardolieproducten aanwezig zijn. Voor de volledige testresultaten en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@haagh-protection.com of tel. +31-(0)161-226559

Spelen met de veiligheid van je collega’s is het spelen met je eigen integriteit.

 

 

Tunnelafscherming tegen COVID-19: de Sanitary Gate

Het Corona virus heeft onze leef- en werk omgeving flink door elkaar geschud.

We doen wat we kunnen om elkaar te beschermen tegen het COVID virus. Naast de uit voorraad leverbare PVC schermen in verschillende maten en uitvoeringen (te bekijken via: Haagh Protection) bieden wij vanaf nu ook de Sanitary Gate aan.

Er zijn 2 types harmonica tunnel afschermingen leverbaar: standaard en XL. Standaard wordt voornamelijk gebruikt voor ontsmetting van personen, de XL voor goederen en voertuigen.

 

Nu overal de markten langzamerhand open gaan, geeft deze tunneltent een belangrijke toegevoegde waarde. Niet enkel voor de virusgolf nu, maar ook voor in de toekomst en kan bijna overal worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan: warenhuizen, luchthavens, bedrijven/kantoorgebouwen, stations, woonzorg centra, ziekenhuizen, expo’s … etc.

De Haagh Protection sanitary gate beschikt over:

 • Een compleet vernevelingssysteem
 • Bewegingssensoren
 • Controle lampen (“verkeerslichten”)

Hiermee wordt de kans op besmetting aanzienlijk verkleind en dragen we optimaal bij aan een veilige omgeving.

Voorzien van vernevelingssysteem., sensoren en stoplicht.

Er is ook een XL versie voor voertuigen/ladingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie neemt u het beste contact op via onze afdeling verkoop: tel. +31 (0)161-226 559 of . Ook voor maatwerk.

hashtagstaystrong hashtagsamentegencorona hashtagbesafe hashtagcovid19 hashtagcorona hashtagsamensterker

Flexibele werkplek afscherming tegen Corona

Nieuw bij Haagh Protection:

 

Flexibele werkplek afscherming tegen corona

 

In deze tijden moeten we doen wat we kunnen om verspreiding van Covid-19 te voorkomen.

Het afschermen van werkplekken waardoor werkzaamheden gewoon plaats kunnen vinden en waardoor het risico dat het coronavirus van de ene persoon op de andere overgaat, drastisch wordt verkleind, zijn hiervoor een oplossing.

Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van kantoorruimtes, klantcontactpunten zoals toonbanken en balies, maar ook het afschermen van werkplekken behoren tot de mogelijkheden.

Alle anti-virale gordijnen van Haagh Protection zijn voorzien van ophanghaken (7 stuks), variërend naar wens van 100 mm tot 400 mm. Nu rechtstreeks via onze webshop te bestellen:

Afmeting gordijn (HxB): 

160 x 140 cm  Prijs per stuk excl. BTW: € 43,-

180 x 140 cm  Prijs per stuk excl. BTW: € 46,-

200 x 140 cm  Prijs per stuk excl. BTW:  € 49,-

 

Enkele voordelen op een rijtje:

 • Flexibele gordijnen, niet breekbaar;
 • Makkelijk schoon te maken;
 • Gordijnen zijn koppelbaar, door middel van drukknopen;
 • Makkelijk op maat te snijden;
 • Transparant, en dus licht doorlatend;
 • Gordijn is van zelfdovende kwaliteit;
 • Eenvoudig op de hangen met meegeleverde haken en plafondclips;

 

Voor meer informatie of een aanvraag voor maatwerkgordijnen, naam dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via Tel: +31 (0)161 22 65 59 of info@haagh-protection.com of bezoek onze website: www.haagh-protection.com

Internationale Fachmesse für Logistik

virtuele Logimat-stand!

BREAKING: Wees welkom op onze virtuele Logimat-stand!

Vanwege het feit dat de LogiMAT beurs is geannuleerd als gevolg van een het COVID-19 virus en ondanks alle problemen in verband met dit coronavirus, zijn we toch blij dat we u onze nieuwste VARIOGATE producten en Vigil Antislip Elements virtueel kunnen laten zien.

We hebben ons grote aanbod aan zwenkarmen van VARIOgates uitgebreid met een variant voor een belasting van 2.600 mm. Ook een belastingsdiepte van 2.800 mm is geen probleem meer. Daarnaast hebben we onze VARIOgate 90 en 180 vernieuwd, de VARIOgate 180 is verkrijgbaar in verschillende standaardafmetingen. Ga naar www.variogate.com

 

 

Ook is Haagh Protection de exclusieve distributeur van de High premium Vigil Antislip elementen voor de Europese markt. Wij bieden u een groot aantal verschillende maten en gradaties uit voorraad. Kijk op www.vigilantislip.eu voor meer informatie.

Voor meer informatie over een offerteaanvraag kunt u contact opnemen met info@haagh-protection.com of telefonisch +31 (0) 161 22 65 59.

De volgende LogiMAT vindt plaats in Stuttgart van 9 tot 11 maart 2021. We zien u graag volgend jaar!

 

www.haagh-protection.com

hashtagfair hashtagtradefair hashtagsafety

Veiligheidsnetten voor Variogate systemen.

Nieuw in het Haagh Protection assortiment: Veiligheidsnetten voor Variogate systemen.

Vangnetten kunnen kleine goederen beschermen tegen schade door een val van een hoger niveau en voorkomen dat voetgangers, die op het lagere niveau lopen, letsel oplopen. Dit kan zich voordoen bij gebruik van één van onze Variogates in combinatie met kleine goederen die op een pallet geladen moeten worden.

Het vangnet voorkomt dat goederen van de tussenverdieping vallen:

Verkrijgbaar in 4 maten of:
1400 mm * 1000 mm (1.600 mm breed toestel)
1800 mm * 1000 mm (2.000 mm breed apparaat)
2200 mm * 1000 mm (2.400 mm breed apparaat)
2800 mm * 1000 mm (3.000 mm breed apparaat)

Uiteraard zijn er ook op maat gemaakte artikelen verkrijgbaar. Meer informatie over onze Variogate systemen vindt u op www.variogate.com

leverbaar in standaard breedtes, geschikt voor pallethoogte van 1.60 meter.

Bedrijfsfilm Haagh Protection over VARIOGATES

VARIOGATE® is een product van Haagh Protection BV, sinds 1981 actief op het gebied van veilig werken met een productprogramma opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten.

In deze nieuwe bedrijfsfilm ziet u de Variogate veiligheidskantelhekken (ook wel doorlaatinrichting genoemd), en hoort u de uitleg, van dit TUV gecertificeerde product toepasbaar in elke industriële en logistieke omgeving. De VARIOGATE® is een sluis die zich over de goederen heen kantelt of er omheen beweegt. Dit ter bescherming van mensen die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden.

Tevens kunnen door de VARIOGATE® geen goederen naar beneden vallen en letsel veroorzaken bij passanten. Of schade toebrengen aan goederen op de grond uiteraard. Met een VARIOGATE® zijn opsteekopeningen en pallet opzetplaatsen op etages voortaan optimaal beschermd. Beschikbare ruimte, afmetingen van de lasten en de wijze van transport zijn per situatie afwijkend. Maar voor vrijwel elke situatie is er een oplossing. Graag zijn wij u van dienst bij het kiezen van de doorlaatinrichting die het beste past!

Een VARIOGATE® van Haagh Protection zorgt ervoor dat een opsteekpunt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat. Meer informatie via: www.variogate.com!

U bekijkt de video via de onderstaande link:

 

 

 

Nieuwe antislip website Haagh Protection

Vanaf heden is onze nieuwe satelliet-website www.anti-slip.nl te bewonderen op het wereldwijde web. U kunt hier uitgebreide informatie terugvinden over onze antislip producten voor het veilig maken van uw (gladde) vloer, trap, ladder of andere doorgangen. Uitvoerige toelichting over het zeer robuuste Vigil Antislip assortiment, diverse anti-slip tapes, coatings en producten als Slipfree en Spray en Spoel zijn terug te vinden op deze webpagina’s. Haagh Protection biedt verschillende, hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen, waar nodig in de meest extreme omstandigheden. Op verzoek sturen we u graag onze fysieke of digitale brochure toe alsmede samples uiteraard.

 

Wij horen graag van u. Alvast bedankt.

Nieuw in het assortiment Xenz Antislip coating

Antislip: voorkom vervelende ongelukken op gladde ondergronden!

Met Xenz AntiSlip Veiligheidscoating behoren vervelende ongelukken in de badkamer en andere gladde ondergronden tot de verleden tijd! Wist u bijvoorbeeld dat elke 4 minuten een persoon, zowel jong en oud, gewond raakt door een val!

Xenz Betergrip antislip veiligheidscoating is een transparante componenten polyurethaan watergedragen antislip- coating die wordt aangebracht in bestaande baden, douchebakken en op badkamer vloeren.

De hechting van Xenz op alle tegelvloeren zoals op badkamervloeren is zeer goed. Ook is de hechting in plaatstalen, acryl badkuipen en douchebakken uitstekend te noemen. De toepassing van Xenz is mogelijk op vele ondergronden zolang ze niet-poreus, schoon en vetvrij zijn. Goed voor ca. anderhalve vierkante meter anti-slip laag aan te brengen. Een antislip- voorziening heeft normaal gesproken de eigenschap vuil en bacteriën aan te trekken. Xenz BeterGrip antislip heeft door de structuur van het oppervlak de unieke eigenschap dat vuil en bacteriën geen kans krijgen om te hechten. De coating kan zo nodig met een remover verwijderd worden zonder de ondergrond aan te tasten. Nu extra scherp geprijsd! Neem voor meer informatie of het aanbrengen op grote oppervlakken gerust contact op!!!

Snel bestellen? Klik dan op de volgende link: https://www.haagh-protection.com/product/xenz-antislip-coating/

 

Nieuw: opruiming veiligheidskantelhekken Haagh Protection

Haagh Protection heeft deze speciale pagina aangemaakt om haar overtollige voorraad op maat gemaakte doorlaatinrichtingen/veiligheidskantelhekken aan te bieden.

Dit betreft bijvoorbeeld testtoestellen, toestellen die zijn afgezegd door de klant of verkeerd zijn ingemeten.

Door een kantelhek of doorlaatinrichting kunnen pallets in alle veiligheid worden geladen en gelost, ieder contact met de operator die zich op de tussenvloer bevindt wordt vermeden.Het veiligheidskantelhek bevindt zich aan de rand van de vloer. Voor het lossen kantelt de metalen structuur van het kantelhek naar de andere kant waardoor de kant van de lege ruimte wordt geblokkeerd en de toegang naar de pallet die zojuist is neergelegd wordt geopend. Hierdoor is er geen enkel risico op val voor de operator en van de goederen. Goederen moeten door medewerkers veilig worden opgeslagen. Een kantelhek ook wel veiligheidskantelhek genoemd is de enige juiste oplossing. Hiermee worden alle gevaren uitgesloten op een bepaalde hoogte!

De genoemde toestellen zijn uiteraard van prima kwaliteit en worden onder dezelfde garanties als normaal geleverd. Echter voor deze toestellen geldt wel: op is op.

 • Vario 22-2000                               Dit betreft een toestel waarbij de RAL kleur licht afwijkt van onze standaard RAL1028. Betreft nieuwe toestellen met aangepaste verbindingen: 4 op voorraad
 • Vario 30-2000                               Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 30-3000                               Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 30HI-2000                          Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 360                                        Beurstoestel: heeft lichte beschadigingen maar loopt verder prima. Vaste maatvoering.
 • Vario 30-1600 (oud)                    Nieuwe doorlaatinrichting, oude opzet: werkt prima. Is teruggekomen uit een annulering
 • Vario 30-2000 (oud)                    Nieuwe doorlaatinrichting, oude opzet: werkt prima. Is teruggekomen uit een verkeerd ingemeten situatie van onze klant
 • LCHP 2200SS-1600                     Nieuwe doorlaatinrichting, uitgevoerd in roestvrij staal (rvs 304). Geschikt voor 2.20 hoge en 1.200 mm brede pallets voor bijvoorbeeld in food omgeving.

Al deze toestellen worden verkocht uit voorraad met kortingen van maar liefst 50-70% op de eindgebruikersprijs in onze veiligheidskantelhekken opruiming. Neem voor meer informatie en / of een offerte contact op met onze afdeling verkoop. Tel. 0161-226559 of via de e-mail: info@haagh-protection.com.

Voor directe prijsopgave of telefonisch contact, belt u met: 0031-(0) 161-226559. Voor meer informatie over onze veiligheidskantelhekken kunt u ook onze internationale

Type 30HI Type 30 (rvs uitvoering) Vario 22-2000