Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Vacatures Haagh Protection BV

Op dit moment zijn wij op zoek naar kandidaten voor de volgende vacatures:

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een collega die binnen ons hechte verkoopteam de technische commerciële werkzaamheden gaat invullen. Jij weet welke offertes er moeten worden verstuurd. Jij zorgt voor een optimale communicatie tussen de klant en de productie. Van ontwikkelen en versturen van de juiste verkoopdocumentatie, het technisch ondersteunen, tot het monitoren van de gestelde verkooptargets. Kortom, jij bent in deze functie onmisbaar binnen onze afdeling verkoop. We zijn een klein maar heel hecht team. We zoeken naar een collega die positief is ingesteld, graag meedenkt en verbeterpunten signaleert en communicatief opbouwend en probleemoplossend te werk gaat. De werkzaamheden zijn erg veelzijdig en er is geen één dag hetzelfde.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • Technische achtergrond.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits en/of Frans is een absolute pré.
 • Communicatief zeer vaardig.
 • Accuraat en oplossingsgericht
 • Je bent vakkundig en ziet ruimte voor verbetering
 • Assertief en Collegiaal
 • Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid.

Wie zijn wij:

Haagh Protection B.V. te Rijen is al meer dan 40 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving.

Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen. Ze voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren.

Het is iedere keer weer een prachtige ervaring om bij te dragen aan de realisatie van projecten en installaties om mensen te helpen in een veiligere omgeving te kunnen werken. Wij zouden graag willen dat jij hier een onderdeel van gaat uitmaken.

Werkgebied:

Je bent woonachtig in of nabij Rijen (Noord-Brabant)

Wat kan jij van ons verwachten:

Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. Een rustige en veilige omgeving waarin het team centraal staat. Omdat deze functie heel veelzijdig is besteden wij binnen ons verkoopteam veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling.

De functie is fulltime.

Salaris in overleg en afhankelijk van ervaring/achtergrond.

Haagh Protection B.V. te Rijen heeft GOUD HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature.
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail of bel voor meer info met An Gelton 0650663923

Magazijnkracht

Magazijn Medewerker met affiniteit voor techniek (Parttime):

Wij zijn op zoek naar een collega die ondersteuning geeft binnen ons gezellige magazijn. Jij weet precies wat er op voorraad is, waar het ligt, hoe het werkt en je helpt bij kleine montagewerkzaamheden. Je zorgt dat alles netjes en gestructureerd verloopt. Je vindt het leuk om dingen te regelen en je ziet waar hulp nodig is. Kortom, we kunnen niet zonder jouw ondersteuning.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en heel praktisch. Er is geen één dag hetzelfde.

 

Wie zijn wij:

Haagh Protection B.V. te Rijen is al meer dan 40 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving. Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen. Ze voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren.

Het is iedere keer weer een prachtige ervaring om bij te dragen aan de realisatie van projecten en installaties om mensen te helpen in een veiligere omgeving te kunnen werken. Wij zouden graag willen dat jij hier een onderdeel van gaat uitmaken.

Wat verwachten wij van jou:

 • Affiniteit en ervaring met techniek.
 • In bezit van een heftruck diploma is een pré
 • Beheersing van de Nederlandse taal.
 • Digitaal ingesteld.
 • Communicatief vaardig.
 • Accuraat en gestructureerd.
 • Je bent pro actief en daadkrachtig
 • Assertief en Collegiaal
 • Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid.
 • Je houdt van een gezellige werksfeer.

 

Werkgebied:

Je bent woonachtig in of nabij Rijen (Noord-Brabant)

 

Wat kan jij van ons verwachten:

Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. Een rustige en veilige omgeving waarin het team centraal staat. We besteden veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling.

 

De functie is parttime. Salaris in overleg en afhankelijk van ervaring/achtergrond.

Haagh Protection B.V. te Rijen heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail an@danehrm.nl of bel voor meer info met An Gelton 0650663923.