Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Vacature oproepkracht assemblage monteur

Oproepkracht assemblage monteur/magazijn medewerker

HAAGH Protection BV is al ruim 40 jaar een vertrouwde naam op het gebied van het inrichten van veilige werkplekken. Hiervoor ontwikkelen en produceren we een aantal zéér hoogwaardige installaties voor het veilig werken op etagevloeren, anti-slip producten en industriële afschermingen.

Door de dynamiek en het enthousiasme van ons team alsmede ons aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten maken we een gestage groei door, zowel nationaal als internationaal.

Haagh Protection BV zoekt een OPROEPKRACHT Assemblage monteur/Magazijn medewerker met enthousiasme, servicegerichtheid, passie en gezelligheid.

Wij zijn op zoek naar een collega die ondersteuning geeft binnen ons gezellige magazijn. Jij weet precies wat er op voorraad is, waar het ligt, hoe het werkt en je helpt bij kleine montagewerkzaamheden. Je zorgt dat alles netjes en gestructureerd verloopt. Je vindt het leuk om dingen te regelen en je ziet waar hulp nodig is. Kortom, we kunnen niet zonder jouw ondersteuning.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en heel praktisch; er is niet één dag hetzelfde.

Wat verwachten wij van jou:

·         Affiniteit en ervaring met techniek.
·         In bezit van een heftruck diploma is een pré
·         Beheersing van de Nederlandse taal.
·         Communicatief vaardig.
·         Accuraat en gestructureerd.
·         Je bent pro actief en daadkrachtig
·         Assertief en collegiaal
·         Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid.
·         Je houdt van een gezellige werksfeer.

Werkgebied:

Je bent woonachtig in of nabij Rijen.

Wat kan jij van ons verwachten:

Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. Een rustige en veilige omgeving waarin het team centraal staat. We besteden veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling.

Salaris in overleg en afhankelijk van ervaring/achtergrond.

Haagh Protection B.V. te Rijen heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail an@danehrm.nl of bel voor meer info met An Gelton 0650663923