Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti-slip Vigil

Ongevallen op de werkvloer en buiten op locatie zijn helaas de orde van de dag. Eén derde van alle ongelukken bij bedrijven en overheden in Nederland is te wijten aan uitglijden, struikelen of vallen.

Dit leidt niet alleen tot persoonlijk leed maar ook tot hoge kosten. Een matige verlichting, gebarsten of oneffen ondergrond, de aanwezigheid van water, oliën of vetten verhogen de kans op persoonlijke ongevallen.

Haagh Protection biedt  verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Zowel superieure Vigil anti-slip elementen die voorzien zijn van een robuuste anti-slip laag, als verschillende tapes en coatings. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben zich in vele omstandigheden reeds bewezen. Zo wordt Vigil antislip geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie maar gaat het in de praktijk veel en veel langer mee.

Zo zijn Vigil antislip elementen toepasbaar in de meest veeleisende omgevingen zoals zware industrie, mijnbouw en offshore en bestand tegen de meest extreme omstandigheden.

Keuzehulp Vigil antislip elementen

Om u te helpen bij het kiezen van het juiste product dat het beste past in uw situatie, heeft Haagh Protection een keuzehulp ontwikkeld. Met een paar vragen over de ondergrond, gradatie en afmetingen komt u bij de voor u meest optimale oplossing.

Als uw situatie teveel afwijkt van de oplossingen uit onze keuzehulp dan kunnen wij u een maatwerk oplossing aanbieden waarvoor wij  geheel vrijblijvend een afspraak bij u inplannen. Klik op de keuzehulp om bij het juiste product van keuze te geraken!

Keuzehulp Haagh Protection

START KEUZEHULP

 

Neem voor direct en gericht advies contact op met onze productspecialist. Wij staan u graag te woord!

Haagh Protection is member of the Achilles-FPAL organisation.