Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Goodflooring Professional


Goodflooring Professional antislip producten elimineren het risico van uitglijden op vloeren, ladders of trappen door het vergroten en stroef maken van het oppervlakte van de ondergrond en vergroten de frictiecoëfficiënt en (indien gewenst) zichtbaarheid.

Diverse weersinvloeden, vervuiling en vloeistoffen maken ondergronden glad. Een gladde trap, ladder of vloer is verantwoordelijk voor veel letsel en verzuim. Door middel van Goodflooring anti-slip voorkomt u op een juiste manier dit risico.

Assortiment:

ANTI-SLIP-TAPESANTI-SLIP-TAPES

ANTI-SLIP-TAPES

Voor gebruik op kantoor, thuis en lichte industrie

Meer informatie

GOODFLOORING ANTISLIPGOODFLOORING ANTISLIP

GOODFLOORING ANTISLIP

voor uw gladde, gevaarlijke ondergrond buiten

Meer informatie

Ondanks de uitstekende kwaliteit van moderne (veiligheids)schoenen, blijft een gladde trap, ladder of vloer gevaarlijk om te gebruiken.  Denk voor onze Goodflooring anti-slip oplossingen ook aan sanitaire toepassingen, tegels rondom zwembaden, keukens of gladde houten vlonders.

Met de plaatsing van de Goodflooring professionele antislip oplossingen op risicovolle plaatsen, is het probleem van gladheid tegen geringe kosten snel opgelost.

De voordelen op een rijtje:

  • Duurzaam
  • Makkelijk te monteren of aan te brengen
  • De meeste producten zijn als maatwerk te leveren!
  • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
  • Uit voorraad leverbaar

Goodflooring professional anti-slip is onder andere geschikt voor situaties die grip behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast. Voor industriële en offshore toepassingen (en andere zwaar belaste situaties) raden we u ons Vigil Antislip product aan.

Als uw situatie teveel afwijkt van de standaard oplossingen dan kunnen wij u een maatwerk oplossing aanbieden, waarvoor wij eventueel geheel vrijblijvend een afspraak bij u inplannen. Neem in dat geval contact met ons op via +31-(0)161-226559 of info@haagh-protection.com!

Haagh Protection is member of the Achilles-FPAL organisation.