Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Offshore and Energy Beurs 2021

Op 26 en 27 oktober 2021 presenteert Haagh Protection het Vigil Antislip assortiment op de Offshore en Energy Beurs en Conferentie in Amsterdam.

 

Offshore Energy Exhibition & Conference is Europa’s meest toonaangevende evenement voor offshore- en energie industrie. Een kans om de zakelijke leiders, hooggekwalificeerde deskundigen en professionals in deze wereldwijde markten te bereiken.

Bezoek onze stand 1.553 en ontmoet ter plaatse ons professionele verkoopteam.

 

Vigil anti-slip is ontworpen om maximale effectiviteit en een lange levensduur te bieden in de meest extreme omgevingen en omstandigheden. Geschikt voor toepassing op alle vlakke en hellende oppervlakken, trappen en ladders kan Vigil Antislip geïnstalleerd worden op onder andere geperforeerd staal en traanplaatvloeren maar ook op beton, cement, natuursteen, hout en andere vaste oppervlakken.

Vigil Antislip wordt geleverd met 10 jaar garantie en is zeer goed bestand tegen mechanische belasting en kan worden toegepast op een zeer breed spectrum van oppervlakken, zoals hierboven vermeld. Bovendien is het chemisch resistent en wordt het geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie

Voor meer info zie: https://lnkd.in/dBzAGzae

Meer informatie kunt u ook vinden op onze website www.vigilantislip.eu.

Labels:, , ,