Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Vigil Antislip- Industriële oplossingen

Vigil Antislip – Industriële oplossingen

De veiligste, meest duurzame anti-slip investering voor elke industrie.

Afgelopen week heeft Haagh Protection roestvrijstalen Vigil Antislip Stairnosings aangebracht op diverse trappen bij een groot industrieel abbatoir in Nederland. Doordat alle treden weer slipvrij zijn, kan iedereen bij dit bedrijf weer veilig gebruik maken van de trap.

Naar onze mening mag de veiligheid op trappen nooit in het gedrang komen. De Vigil Antislip trapneuzen bieden nasat grote stroefheid, een hoge zichtbaarheid bij zowel het stijgen als het dalen. Vigil antislip stair- of bullnosings (in verschillende gradaties verkrijgbaar) kunnen in enkele seconden permanent worden aangebracht zonder het risico te lopen door trillingen of zwaar gebruik los te raken.

De Vigil anti-slip serie biedt de meest duurzame en slijtvaste anti-slip eigenschappen die op de markt verkrijgbaar zijn.  Met garantie leverbaar, met een levensduur voor een minimum van tien jaar.

Het Vigil anti-slip gamma is ideaal voor de olie & gas industrie, offshore en marine, bouw-, verwerkings- en productie industrie. De producten zijn op maat leverbaar en kunnen ook worden voorzien van teksten en tekeningen.

Neem contact met ons op via info@ haagh-protection.com of tel. +31 (0)161-226559 voor meer informatie, offerte of gratis samples.

 

× How can I help you?