Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Vloermarkering

Vloermarkering voor aangeven van veilige zones

Door middel van belijning en vloermarkering worden eenduidige, veilige locatieopstellingen gemaakt in logistieke ruimten. Deze aangebrachte coderingen in uw magazijn of bedrijfshal zorgen voor duidelijke en makkelijke werkinstructies voor uw medewerkers. Ook kunnen er rijbanen gecreëerd worden die zorgen voor een juiste routing van uw intern transport.

De kleurvaste markeringstape en stansen van Haagh Protection zijn onder andere geschikt voor situaties die markering behoeven waarbij de ondergrond zwaar wordt belast. Deze 1.1 mm dikke markering kan de competitie aan met welke markeercoating dan ook. Met twee jaar garantie is dit materiaal reukloos en snel aan te brengen. Een product van topkwaliteit dat zich gemakkelijk kan meten met andere gerenommeerde merken.

Pallet markering markeertape met tekst

Het is gemakkelijk en direct aan te brengen op vlakke, niet poreuze ondergronden dankzij de eenzijdig aangebrachte plakrand. Tevens is het uiterst flexibel, gemakkelijk op maat te snijden en de ruimte waar het materiaal is aangebracht is meteen weer te gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Daarnaast is dit product in food omgevingen te gebruiken. Een datasheet en testrapport is dan ook op aanvraag verkrijgbaar.

Duurzaam, sterk, snel leverbaar en onmisbaar in een modern en veilig magazijn!
Geschikt voor de implementatie van het 5s systeem en lean manufacturing. 

Andere voordelen zijn:

  • Geen schadelijke dampen;
  • Nooit meer knoeien en morsen;
  • Geen gereedschap nodig;
  • Geen tijd nodig om te drogen;
  • Kan makkelijk worden verwijderd.

Permastripe voorbeelden

VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE, SAMPLES OF OFFERTE NEEMT U CONTACT OP VIA ONS CONTACTFORMULIER OF RECHTSTREEKS PER EMAIL: info@haagh-protection.com