Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Nieuwe antislip website Haagh Protection

Vanaf heden is onze nieuwe satelliet-website www.anti-slip.nl te bewonderen op het wereldwijde web. U kunt hier uitgebreide informatie terugvinden over onze antislip producten voor het veilig maken van uw (gladde) vloer, trap, ladder of andere doorgangen. Uitvoerige toelichting over het zeer robuuste Vigil Antislip assortiment, diverse anti-slip tapes, coatings en producten als Slipfree en Spray en Spoel zijn terug te vinden op deze webpagina’s. Haagh Protection biedt verschillende, hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen, waar nodig in de meest extreme omstandigheden. Op verzoek sturen we u graag onze fysieke of digitale brochure toe alsmede samples uiteraard.

 

Wij horen graag van u. Alvast bedankt.

Nieuw in het assortiment Xenz Antislip coating

Antislip: voorkom vervelende ongelukken op gladde ondergronden!

Met Xenz AntiSlip Veiligheidscoating behoren vervelende ongelukken in de badkamer en andere gladde ondergronden tot de verleden tijd! Wist u bijvoorbeeld dat elke 4 minuten een persoon, zowel jong en oud, gewond raakt door een val!

Xenz Betergrip antislip veiligheidscoating is een transparante componenten polyurethaan watergedragen antislip- coating die wordt aangebracht in bestaande baden, douchebakken en op badkamer vloeren.

De hechting van Xenz op alle tegelvloeren zoals op badkamervloeren is zeer goed. Ook is de hechting in plaatstalen, acryl badkuipen en douchebakken uitstekend te noemen. De toepassing van Xenz is mogelijk op vele ondergronden zolang ze niet-poreus, schoon en vetvrij zijn. Goed voor ca. anderhalve vierkante meter anti-slip laag aan te brengen. Een antislip- voorziening heeft normaal gesproken de eigenschap vuil en bacteriën aan te trekken. Xenz BeterGrip antislip heeft door de structuur van het oppervlak de unieke eigenschap dat vuil en bacteriën geen kans krijgen om te hechten. De coating kan zo nodig met een remover verwijderd worden zonder de ondergrond aan te tasten. Nu extra scherp geprijsd! Neem voor meer informatie of het aanbrengen op grote oppervlakken gerust contact op!!!

Snel bestellen? Klik dan op de volgende link: https://www.haagh-protection.com/product/xenz-antislip-coating/

 

Nieuw: opruiming veiligheidskantelhekken Haagh Protection

Haagh Protection heeft deze speciale pagina aangemaakt om haar overtollige voorraad op maat gemaakte doorlaatinrichtingen/veiligheidskantelhekken aan te bieden.

Dit betreft bijvoorbeeld testtoestellen, toestellen die zijn afgezegd door de klant of verkeerd zijn ingemeten.

Door een kantelhek of doorlaatinrichting kunnen pallets in alle veiligheid worden geladen en gelost, ieder contact met de operator die zich op de tussenvloer bevindt wordt vermeden.Het veiligheidskantelhek bevindt zich aan de rand van de vloer. Voor het lossen kantelt de metalen structuur van het kantelhek naar de andere kant waardoor de kant van de lege ruimte wordt geblokkeerd en de toegang naar de pallet die zojuist is neergelegd wordt geopend. Hierdoor is er geen enkel risico op val voor de operator en van de goederen. Goederen moeten door medewerkers veilig worden opgeslagen. Een kantelhek ook wel veiligheidskantelhek genoemd is de enige juiste oplossing. Hiermee worden alle gevaren uitgesloten op een bepaalde hoogte!

De genoemde toestellen zijn uiteraard van prima kwaliteit en worden onder dezelfde garanties als normaal geleverd. Echter voor deze toestellen geldt wel: op is op.

 • Vario 22-2000                               Dit betreft een toestel waarbij de RAL kleur licht afwijkt van onze standaard RAL1028. Betreft nieuwe toestellen met aangepaste verbindingen: 4 op voorraad
 • Vario 30-2000                               Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 30-3000                               Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 30HI-2000                          Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 360                                        Beurstoestel: heeft lichte beschadigingen maar loopt verder prima. Vaste maatvoering.
 • Vario 30-1600 (oud)                    Nieuwe doorlaatinrichting, oude opzet: werkt prima. Is teruggekomen uit een annulering
 • Vario 30-2000 (oud)                    Nieuwe doorlaatinrichting, oude opzet: werkt prima. Is teruggekomen uit een verkeerd ingemeten situatie van onze klant
 • LCHP 2200SS-1600                     Nieuwe doorlaatinrichting, uitgevoerd in roestvrij staal (rvs 304). Geschikt voor 2.20 hoge en 1.200 mm brede pallets voor bijvoorbeeld in food omgeving.

Al deze toestellen worden verkocht uit voorraad met kortingen van maar liefst 50-70% op de eindgebruikersprijs in onze veiligheidskantelhekken opruiming. Neem voor meer informatie en / of een offerte contact op met onze afdeling verkoop. Tel. 0161-226559 of via de e-mail: info@haagh-protection.com.

Voor directe prijsopgave of telefonisch contact, belt u met: 0031-(0) 161-226559. Voor meer informatie over onze veiligheidskantelhekken kunt u ook onze internationale

Type 30HI Type 30 (rvs uitvoering) Vario 22-2000

veiligheidshek

Verbeterde Doorlaatinrichting Vario 30: veilig werken

Haagh Protection brengt 2 verbeterde versies doorlaatinrichting op de markt.

Sinds kort heeft Haagh Protection haar assortiment van Vario-30 doorlaatinrichtingen van het guillotine principe aangepast en verbeterd. Daarnaast zijn deze toestellen vanaf heden uit voorraad leverbaar en zal een en ander binnen afzienbare tijd voorzien zijn van een geldig TUV certificaat.

Het grote voordeel voor de klant hiervan is dat alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen en voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Het nieuwe type guillotine-doorlaatinrichting Vario 30 biedt de optimale oplossing voor omstandigheden bij een pallet opzetplaats waarbij de ruimte er achter beperkt is. Dit probleem treedt op bij onvoldoende ruimte voor de uitzwaaibeweging van een standaard kantelhek of een zijwaartse verplaatsing van de lasten.

Met de onlangs aangebrachte verbeteringen zoals een betere stabiliteit, sterkere materialen en nieuwigheden zoals een intrekbare voorplint (waardoor meer hoogte van de last wordt gewonnen), kan Haagh Protection haar klanten nog beter van dienst zijn. Door haar jarenlange ervaring in adviseren levert Haagh Protection altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing en ook maatwerk met dit type toestellen. Er is zelfs een versie leverbaar van de Vario 30 waarbij de achterzijde omhoog klapt, zodat er nog meer extra ruimte benut blijft bij een opsteekpunt!

Op basis van het concept van de guillotine, realiseert Haagh Protection ook oplossingen op plaatsen met een beperkte inbouwhoogte en –diepte en/of extra hoge lasten.

Haagh Protection B.V. is al meer dan 35 jaar dé specialist in het creëren van een veilige en verbeterde werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving, te weten:

 • Doorlaatinrichtingen / veiligheidskantelhekken
 • Antislip Materiaal in diverse soorten
 • Industriële Afschermingen

Daarbij zijn het afgelopen jaren diverse markeerproducten, Industriële afschermingen en een unieke stootbescherming bijgevoegd! Op verzoek is uitgebreide digitale documentatie zoals sterkteberekeningen en fotomateriaal verkrijgbaar via info@haagh-protection.com. Neem bij interesse dus snel contact op!

PVC Sheet kleurloos transparant

Nieuw in het assortiment van Haagh Protection:

Haagh Protection presenteert naast de standaard lamellen uit PVC nu ook de flexibele oplossing met extra brede PVC sheets tegen tocht, koude, vocht en geluid in openingen af te dekken of een ruimte te compartimenteren.

 

Geschikt voor binnen- buitengebruik. Een efficiënte manier om energiekosten te besparen en overlast van koude, stof en tocht op de werkplek te voorkomen. Dit kleurloos transparante sheet is brandveilig (M2), van Europese kwaliteit en met certificaat/datasheet leverbaar.  Geschikt voor diverse doeleinden.

Kleurloos transparante uitvoering met lichtblauwe gloed.

Uiteraard zijn ophangsystemen (vast en verschuifbare variant) ook uit voorraad leverbaar.

Vermindert stof
Vermindert lawaai
Verhoogt de veiligheid
Sterk en weerbestendig
Onderhoudsarm
 Leverbaar in verschillende breedtes en diktes
Vele toepassingen

Uit voorraad leverbaar op rol van 20 meter. Indien gewenst kunnen wij ook de ophanging meeleveren en de sheets op maat voor u aanleveren. Uiteraard is het ook mogelijk een inmeet bezoek aan te vragen en daaruit voortvloeiende een offerte (in- of exclusief montage) te verzorgen… .. .

 

PVC sheet is in verschillende breedtes en diktes leverbaar

 

 

Logimat 2017

Haagh Protection BV is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Logimat, een van de toonaangevende beurzen op het gebied van logistiek. Van 14 tot en met 16 maart aanstaande kunt u ons assortiment artikelen voor een veilige werkplek terugvinden in Hal 5 van het Stuttgart New Trade Center.

Tijdens deze editie presenteren wij onder andere onze vernieuwde Vario 30 van het guillotinetype. Kom gerust langs voor een demonstratie van onze veiligheidskantelhekken (ook wel doorlaatinrichtingen genoemd) of één van onze andere artikelen. Bezoek ons op stand 5B17, waar wij u hopen te verwelkomen.

Veiligheidskanteltoestellen Vario serie in RVS leverbaar!

Zoals u op onze website wellicht heeft gelezen, worden door onachtzaamheid, haast of slordigheid wegneembare hekjes, deurtjes of kettinkjes in opsteekpunten van etages zéér vaak niet gesloten, met alle gevaarlijke gevolgen van dien!

Doorlaatinrichtingen, ook wel veiligheidskantelhek genoemd, bieden de enige goede en veilige afscherming voor opsteekpunten in etages. Ideaal voor gebruik bij een verdiepingsvloer. De doorlaatinrichting is een toestel dat dient ter bescherming van mensen die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden. Naast een ruim assortiment standaard veiligheidskantelhekken, ruime mogelijkheden om op maat te ontwerpen en leveren, bieden we vanaf heden ook onze complete Vario serie in RVS uitvoering aan. Ideaal voor buitengebruik of bijvoorbeeld in een food omgeving.

Indien gewenst kunnen we ook gegalvaniseerde versies aanbieden en produceren.

Daarnaast zullen we binnenkort met een uitgebreide range nieuwe toestellen presenteren.  Neemt u voor meer informatie gerust contact op met onze afdeling verkoop, zij staan u graag te woord.

 

 

 

Haagh Protection Exposant Dag van het Magazijn

9 November aanstaande is Haagh Protection exposant tijdens De Dag van het Magazijn. Wij zullen deze dag de bezoekers van dit evenement kennis laten maken met ons assortiment ter beveiliging en verbetering van de (industriële) werkplek.

Op 9 november 2016 vind dit jaar de Dag van het Magazijn plaats bij EVO in Zoetermeer. De opzet zal anders zijn dan andere jaren. De Dag wordt afgetrapt door een inspirerende spreker die de stemming er meteen lekker in zal brengen.

Aan het begin en aan het einde van het programma is de schijnwerper ook gericht op zes kandidaten – twee categorieën met bedrijven uit verschillende bedrijfsgroottes. Uit de drie genomineerden per categorie komt een winnaar tevoorschijn, die de prijs “Veiligste Magazijn van Nederland” in ontvangst mag nemen. Vorig jaar ging de prijs naar AkzoNobel uit Groot-Ammers en CEVA Logistics uit Oud Gastel.

Initiatiefnemers van zowel de Dag van het Magazijn als de prijs Het Veiligste Magazijn zijn:

 • BMWT-Keur
 • EVO
 • Sectorinstituut Transport & Logistiek
 • Logistiek.nl
 • Tempo Team

 

Doorlaatinrichtingen Haagh Protection Tüv gecertificeerd

Rijen, 6 juni 2016

Veiligheidskantelhekken Haagh Protection TÜV gecertificeerd!

Deze week heeft Haagh Protection met succes de testen doorstaan om een TÜV Nederland certificaat te verkrijgen. Vanaf heden kunnen we dus, direct aantoonbaar, diverse gecertificeerde doorlaatinrichtingen leveren, die veilig en betrouwbaar gebruikt kunnen worden op de werkvloer om ongelukken op hoogte te voorkomen. Uit voorraad leverbaar zijn deze kwaliteitsvolle toestellen eenvoudig te monteren (volgens onze handleiding) met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid denkbaar.

Neem snel contact op voor meer informatie met onze verkoop Binnendienst: tel. 0161-226559.

Voor een impressie kunt u ook op onderstaande link klikken:

Cemat 2016 Hannover

Van 31 mei tot en met 3 juni 2016 is Haagh Protection BV te vinden op de Cemat 2016 in Hannover . Graag nodigen wij u bij deze uit voor een bezoek aan onze stand waar wij met trots onze Vario serie veiligheidskantelhekken laten zien. U bent van harte welkom bij Haagh Protection B.V. in Hal 13 op stand E06.

Wij verwelkomen u graag op onze stand tijdens tijdens deze beurs!

CeMAT_2016_Bannergenerator_150dpi_468x60px_GB

9381 (2)

Logimat 2016

1687Banner_en

Haagh Protection BV en haar team productspecialisten is wederom aanwezig op een toonaangevende logistieke beurs. Van 8 tot en met 10 maart aanstaande kunt u ons assortiment artikelen voor een veilige werkplek terugvinden in Hal 5 van het Stuttgart New Trade Center.

Kom gerust langs voor een demonstratie van onze veiligheidskantelhekken, anti-slip product of andere artikelen uit het assortiment van Haagh Protection. Ons standnummer is 5817. Wij hopen u in ieder geval te verwelkomen.