Haagh protection
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin
Internationale Fachmesse für Logistik

virtuele Logimat-stand!

BREAKING: Wees welkom op onze virtuele Logimat-stand!

Vanwege het feit dat de LogiMAT beurs is geannuleerd als gevolg van een het COVID-19 virus en ondanks alle problemen in verband met dit coronavirus, zijn we toch blij dat we u onze nieuwste VARIOGATE producten en Vigil Antislip Elements virtueel kunnen laten zien.

We hebben ons grote aanbod aan zwenkarmen van VARIOgates uitgebreid met een variant voor een belasting van 2.600 mm. Ook een belastingsdiepte van 2.800 mm is geen probleem meer. Daarnaast hebben we onze VARIOgate 90 en 180 vernieuwd, de VARIOgate 180 is verkrijgbaar in verschillende standaardafmetingen. Ga naar www.variogate.com

 

 

Ook is Haagh Protection de exclusieve distributeur van de High premium Vigil Antislip elementen voor de Europese markt. Wij bieden u een groot aantal verschillende maten en gradaties uit voorraad. Kijk op www.vigilantislip.eu voor meer informatie.

Voor meer informatie over een offerteaanvraag kunt u contact opnemen met info@haagh-protection.com of telefonisch +31 (0) 161 22 65 59.

De volgende LogiMAT vindt plaats in Stuttgart van 9 tot 11 maart 2021. We zien u graag volgend jaar!

 

www.haagh-protection.com

hashtagfair hashtagtradefair hashtagsafety

Veiligheidsnetten voor Variogate systemen.

Nieuw in het Haagh Protection assortiment: Veiligheidsnetten voor Variogate systemen.

Vangnetten kunnen kleine goederen beschermen tegen schade door een val van een hoger niveau en voorkomen dat voetgangers, die op het lagere niveau lopen, letsel oplopen. Dit kan zich voordoen bij gebruik van één van onze Variogates in combinatie met kleine goederen die op een pallet geladen moeten worden.

Het vangnet voorkomt dat goederen van de tussenverdieping vallen:

Verkrijgbaar in 4 maten of:
1400 mm * 1000 mm (1.600 mm breed toestel)
1800 mm * 1000 mm (2.000 mm breed apparaat)
2200 mm * 1000 mm (2.400 mm breed apparaat)
2800 mm * 1000 mm (3.000 mm breed apparaat)

Uiteraard zijn er ook op maat gemaakte artikelen verkrijgbaar. Meer informatie over onze Variogate systemen vindt u op www.variogate.com

leverbaar in standaard breedtes, geschikt voor pallethoogte van 1.60 meter.

Bedrijfsfilm Haagh Protection over VARIOGATES

VARIOGATE® is een product van Haagh Protection BV, sinds 1981 actief op het gebied van veilig werken met een productprogramma opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten.

In deze nieuwe bedrijfsfilm ziet u de Variogate veiligheidskantelhekken (ook wel doorlaatinrichting genoemd), en hoort u de uitleg, van dit TUV gecertificeerde product toepasbaar in elke industriële en logistieke omgeving. De VARIOGATE® is een sluis die zich over de goederen heen kantelt of er omheen beweegt. Dit ter bescherming van mensen die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden.

Tevens kunnen door de VARIOGATE® geen goederen naar beneden vallen en letsel veroorzaken bij passanten. Of schade toebrengen aan goederen op de grond uiteraard. Met een VARIOGATE® zijn opsteekopeningen en pallet opzetplaatsen op etages voortaan optimaal beschermd. Beschikbare ruimte, afmetingen van de lasten en de wijze van transport zijn per situatie afwijkend. Maar voor vrijwel elke situatie is er een oplossing. Graag zijn wij u van dienst bij het kiezen van de doorlaatinrichting die het beste past!

Een VARIOGATE® van Haagh Protection zorgt ervoor dat een opsteekpunt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat. Meer informatie via: www.variogate.com!

U bekijkt de video via de onderstaande link:

 

 

 

Nieuwe antislip website Haagh Protection

Vanaf heden is onze nieuwe satelliet-website www.anti-slip.nl te bewonderen op het wereldwijde web. U kunt hier uitgebreide informatie terugvinden over onze antislip producten voor het veilig maken van uw (gladde) vloer, trap, ladder of andere doorgangen. Uitvoerige toelichting over het zeer robuuste Vigil Antislip assortiment, diverse anti-slip tapes, coatings en producten als Slipfree en Spray en Spoel zijn terug te vinden op deze webpagina’s. Haagh Protection biedt verschillende, hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen, waar nodig in de meest extreme omstandigheden. Op verzoek sturen we u graag onze fysieke of digitale brochure toe alsmede samples uiteraard.

 

Wij horen graag van u. Alvast bedankt.

Nieuw in het assortiment Xenz Antislip coating

Antislip: voorkom vervelende ongelukken op gladde ondergronden!

Met Xenz AntiSlip Veiligheidscoating behoren vervelende ongelukken in de badkamer en andere gladde ondergronden tot de verleden tijd! Wist u bijvoorbeeld dat elke 4 minuten een persoon, zowel jong en oud, gewond raakt door een val!

Xenz Betergrip antislip veiligheidscoating is een transparante componenten polyurethaan watergedragen antislip- coating die wordt aangebracht in bestaande baden, douchebakken en op badkamer vloeren.

De hechting van Xenz op alle tegelvloeren zoals op badkamervloeren is zeer goed. Ook is de hechting in plaatstalen, acryl badkuipen en douchebakken uitstekend te noemen. De toepassing van Xenz is mogelijk op vele ondergronden zolang ze niet-poreus, schoon en vetvrij zijn. Goed voor ca. anderhalve vierkante meter anti-slip laag aan te brengen. Een antislip- voorziening heeft normaal gesproken de eigenschap vuil en bacteriën aan te trekken. Xenz BeterGrip antislip heeft door de structuur van het oppervlak de unieke eigenschap dat vuil en bacteriën geen kans krijgen om te hechten. De coating kan zo nodig met een remover verwijderd worden zonder de ondergrond aan te tasten. Nu extra scherp geprijsd! Neem voor meer informatie of het aanbrengen op grote oppervlakken gerust contact op!!!

Snel bestellen? Klik dan op de volgende link: https://www.haagh-protection.com/product/xenz-antislip-coating/

 

Nieuw: opruiming veiligheidskantelhekken Haagh Protection

Haagh Protection heeft deze speciale pagina aangemaakt om haar overtollige voorraad op maat gemaakte doorlaatinrichtingen/veiligheidskantelhekken aan te bieden.

Dit betreft bijvoorbeeld testtoestellen, toestellen die zijn afgezegd door de klant of verkeerd zijn ingemeten.

Door een kantelhek of doorlaatinrichting kunnen pallets in alle veiligheid worden geladen en gelost, ieder contact met de operator die zich op de tussenvloer bevindt wordt vermeden.Het veiligheidskantelhek bevindt zich aan de rand van de vloer. Voor het lossen kantelt de metalen structuur van het kantelhek naar de andere kant waardoor de kant van de lege ruimte wordt geblokkeerd en de toegang naar de pallet die zojuist is neergelegd wordt geopend. Hierdoor is er geen enkel risico op val voor de operator en van de goederen. Goederen moeten door medewerkers veilig worden opgeslagen. Een kantelhek ook wel veiligheidskantelhek genoemd is de enige juiste oplossing. Hiermee worden alle gevaren uitgesloten op een bepaalde hoogte!

De genoemde toestellen zijn uiteraard van prima kwaliteit en worden onder dezelfde garanties als normaal geleverd. Echter voor deze toestellen geldt wel: op is op.

 • Vario 22-2000                               Dit betreft een toestel waarbij de RAL kleur licht afwijkt van onze standaard RAL1028. Betreft nieuwe toestellen met aangepaste verbindingen: 4 op voorraad
 • Vario 30-2000                               Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 30-3000                               Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 30HI-2000                          Test toestel (TUV test: de beschadigde buizen worden vervangen door nieuwe exemplaren
 • Vario 360                                        Beurstoestel: heeft lichte beschadigingen maar loopt verder prima. Vaste maatvoering.
 • Vario 30-1600 (oud)                    Nieuwe doorlaatinrichting, oude opzet: werkt prima. Is teruggekomen uit een annulering
 • Vario 30-2000 (oud)                    Nieuwe doorlaatinrichting, oude opzet: werkt prima. Is teruggekomen uit een verkeerd ingemeten situatie van onze klant
 • LCHP 2200SS-1600                     Nieuwe doorlaatinrichting, uitgevoerd in roestvrij staal (rvs 304). Geschikt voor 2.20 hoge en 1.200 mm brede pallets voor bijvoorbeeld in food omgeving.

Al deze toestellen worden verkocht uit voorraad met kortingen van maar liefst 50-70% op de eindgebruikersprijs in onze veiligheidskantelhekken opruiming. Neem voor meer informatie en / of een offerte contact op met onze afdeling verkoop. Tel. 0161-226559 of via de e-mail: info@haagh-protection.com.

Voor directe prijsopgave of telefonisch contact, belt u met: 0031-(0) 161-226559. Voor meer informatie over onze veiligheidskantelhekken kunt u ook onze internationale

Type 30HI Type 30 (rvs uitvoering) Vario 22-2000

veiligheidshek

Verbeterde Doorlaatinrichting Vario 30: veilig werken

Haagh Protection brengt 2 verbeterde versies doorlaatinrichting op de markt.

Sinds kort heeft Haagh Protection haar assortiment van Vario-30 doorlaatinrichtingen van het guillotine principe aangepast en verbeterd. Daarnaast zijn deze toestellen vanaf heden uit voorraad leverbaar en zal een en ander binnen afzienbare tijd voorzien zijn van een geldig TUV certificaat.

Het grote voordeel voor de klant hiervan is dat alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen en voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Het nieuwe type guillotine-doorlaatinrichting Vario 30 biedt de optimale oplossing voor omstandigheden bij een pallet opzetplaats waarbij de ruimte er achter beperkt is. Dit probleem treedt op bij onvoldoende ruimte voor de uitzwaaibeweging van een standaard kantelhek of een zijwaartse verplaatsing van de lasten.

Met de onlangs aangebrachte verbeteringen zoals een betere stabiliteit, sterkere materialen en nieuwigheden zoals een intrekbare voorplint (waardoor meer hoogte van de last wordt gewonnen), kan Haagh Protection haar klanten nog beter van dienst zijn. Door haar jarenlange ervaring in adviseren levert Haagh Protection altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing en ook maatwerk met dit type toestellen. Er is zelfs een versie leverbaar van de Vario 30 waarbij de achterzijde omhoog klapt, zodat er nog meer extra ruimte benut blijft bij een opsteekpunt!

Op basis van het concept van de guillotine, realiseert Haagh Protection ook oplossingen op plaatsen met een beperkte inbouwhoogte en –diepte en/of extra hoge lasten.

Haagh Protection B.V. is al meer dan 35 jaar dé specialist in het creëren van een veilige en verbeterde werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving, te weten:

 • Doorlaatinrichtingen / veiligheidskantelhekken
 • Antislip Materiaal in diverse soorten
 • Industriële Afschermingen

Daarbij zijn het afgelopen jaren diverse markeerproducten, Industriële afschermingen en een unieke stootbescherming bijgevoegd! Op verzoek is uitgebreide digitale documentatie zoals sterkteberekeningen en fotomateriaal verkrijgbaar via info@haagh-protection.com. Neem bij interesse dus snel contact op!

PVC Sheet kleurloos transparant

Nieuw in het assortiment van Haagh Protection:

Haagh Protection presenteert naast de standaard lamellen uit PVC nu ook de flexibele oplossing met extra brede PVC sheets tegen tocht, koude, vocht en geluid in openingen af te dekken of een ruimte te compartimenteren.

 

Geschikt voor binnen- buitengebruik. Een efficiënte manier om energiekosten te besparen en overlast van koude, stof en tocht op de werkplek te voorkomen. Dit kleurloos transparante sheet is brandveilig (M2), van Europese kwaliteit en met certificaat/datasheet leverbaar.  Geschikt voor diverse doeleinden.

Kleurloos transparante uitvoering met lichtblauwe gloed.

Uiteraard zijn ophangsystemen (vast en verschuifbare variant) ook uit voorraad leverbaar.

Vermindert stof
Vermindert lawaai
Verhoogt de veiligheid
Sterk en weerbestendig
Onderhoudsarm
 Leverbaar in verschillende breedtes en diktes
Vele toepassingen

Uit voorraad leverbaar op rol van 20 meter. Indien gewenst kunnen wij ook de ophanging meeleveren en de sheets op maat voor u aanleveren. Uiteraard is het ook mogelijk een inmeet bezoek aan te vragen en daaruit voortvloeiende een offerte (in- of exclusief montage) te verzorgen… .. .

 

PVC sheet is in verschillende breedtes en diktes leverbaar

 

 

Logimat 2017

Haagh Protection BV is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Logimat, een van de toonaangevende beurzen op het gebied van logistiek. Van 14 tot en met 16 maart aanstaande kunt u ons assortiment artikelen voor een veilige werkplek terugvinden in Hal 5 van het Stuttgart New Trade Center.

Tijdens deze editie presenteren wij onder andere onze vernieuwde Vario 30 van het guillotinetype. Kom gerust langs voor een demonstratie van onze veiligheidskantelhekken (ook wel doorlaatinrichtingen genoemd) of één van onze andere artikelen. Bezoek ons op stand 5B17, waar wij u hopen te verwelkomen.

Veiligheidskanteltoestellen Vario serie in RVS leverbaar!

Zoals u op onze website wellicht heeft gelezen, worden door onachtzaamheid, haast of slordigheid wegneembare hekjes, deurtjes of kettinkjes in opsteekpunten van etages zéér vaak niet gesloten, met alle gevaarlijke gevolgen van dien!

Doorlaatinrichtingen, ook wel veiligheidskantelhek genoemd, bieden de enige goede en veilige afscherming voor opsteekpunten in etages. Ideaal voor gebruik bij een verdiepingsvloer. De doorlaatinrichting is een toestel dat dient ter bescherming van mensen die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden. Naast een ruim assortiment standaard veiligheidskantelhekken, ruime mogelijkheden om op maat te ontwerpen en leveren, bieden we vanaf heden ook onze complete Vario serie in RVS uitvoering aan. Ideaal voor buitengebruik of bijvoorbeeld in een food omgeving.

Indien gewenst kunnen we ook gegalvaniseerde versies aanbieden en produceren.

Daarnaast zullen we binnenkort met een uitgebreide range nieuwe toestellen presenteren.  Neemt u voor meer informatie gerust contact op met onze afdeling verkoop, zij staan u graag te woord.

 

 

 

Haagh Protection Exposant Dag van het Magazijn

9 November aanstaande is Haagh Protection exposant tijdens De Dag van het Magazijn. Wij zullen deze dag de bezoekers van dit evenement kennis laten maken met ons assortiment ter beveiliging en verbetering van de (industriële) werkplek.

Op 9 november 2016 vind dit jaar de Dag van het Magazijn plaats bij EVO in Zoetermeer. De opzet zal anders zijn dan andere jaren. De Dag wordt afgetrapt door een inspirerende spreker die de stemming er meteen lekker in zal brengen.

Aan het begin en aan het einde van het programma is de schijnwerper ook gericht op zes kandidaten – twee categorieën met bedrijven uit verschillende bedrijfsgroottes. Uit de drie genomineerden per categorie komt een winnaar tevoorschijn, die de prijs “Veiligste Magazijn van Nederland” in ontvangst mag nemen. Vorig jaar ging de prijs naar AkzoNobel uit Groot-Ammers en CEVA Logistics uit Oud Gastel.

Initiatiefnemers van zowel de Dag van het Magazijn als de prijs Het Veiligste Magazijn zijn:

 • BMWT-Keur
 • EVO
 • Sectorinstituut Transport & Logistiek
 • Logistiek.nl
 • Tempo Team

 

Doorlaatinrichtingen Haagh Protection Tüv gecertificeerd

Rijen, 6 juni 2016

Veiligheidskantelhekken Haagh Protection TÜV gecertificeerd!

Deze week heeft Haagh Protection met succes de testen doorstaan om een TÜV Nederland certificaat te verkrijgen. Vanaf heden kunnen we dus, direct aantoonbaar, diverse gecertificeerde doorlaatinrichtingen leveren, die veilig en betrouwbaar gebruikt kunnen worden op de werkvloer om ongelukken op hoogte te voorkomen. Uit voorraad leverbaar zijn deze kwaliteitsvolle toestellen eenvoudig te monteren (volgens onze handleiding) met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid denkbaar.

Neem snel contact op voor meer informatie met onze verkoop Binnendienst: tel. 0161-226559.

Voor een impressie kunt u ook op onderstaande link klikken: